Ne dam si noi cu parerea

Ce face omul cand se plictiseste? scrol pe newsfeed (facebook)…

Been there, done that si peste ce dau? Filozofarile unui gentilom atotstiutor:

„Oare cum ar fi femeile daca nu ar avea nevoie in continuu de confirmari ?…” (si puncte de suspensie, atentie!)

Ma gandesc sa ii raspund si sa ii spun pe scurt ca si barbatii au nevoie de confirmari, chiar daca nu intotdeauna le cer si ca sunt multe femei foarte strong, care se descurca de minune fara confirmari. Mai erau cateva comentarii, citesc si ma opresc dupa al doilea…

Primul comentariu, o ea, desigur: „Mă lași?! Același lucru l-aș putea întreba și eu în privința bărbaților.”

Al doilea, gentilomul: „Pai eu imi iau confirmarile cand cant live .. daca nu am cantari ma deprim cumva si caut in alta parte … dar uita-te si vezi obiectiv , e o diferenta destul de mare ! Iar 80% din confirmari la femei sunt sex/good look related, pe cand la noi sunt mult mai variate”

Soooo politically incorrect incat nu puteam sa raspund intr-un comentariu interminabil si sa intru in cine stie ce polemica! Instead imi voi imagina un raspuns dur si punctual si voi astepta cu multa curiozitate sa imi spuneti voi, cititori, daca revolta mea este exagerata sau am dreptate, intr-o mai mica sau mai mare masura!

1. „Pai” – …

2. „eu imi iau confirmarile cand cant live .. daca nu am cantari ma deprim cumva si caut in alta parte …” – Cand spui eu imi iau confirmarile cand cant – deja ai nevoia unei confirmari – ca nu este un cuvant ci o actiune, e irelevant! Daca nu am cantari ma deprim cumva (sau altfel?) si caut in alta parte… adica recurgi si la cuvinte, la oameni? Uite eu pictez, imi place sa primesc laude – dar nu am nevoie de ele – stiu exact ce, cum si cat de bine pictez si nu am nevoie de confirmarea nimanui, in niciun moment – in plus, ca sa vezi, I’m a woman… first thing that trashes your theory!

3. „dar uita-te si vezi obiectiv , e o diferenta destul de mare” – si acum incepe distractia…

4. „Iar 80% din confirmari la femei sunt sex/good look related, pe cand la noi sunt mult mai variate” – Say whaaat??? Cu ce sa incep?? in primul rand de unde ai scos procentul? Did you perform a study? daca da, ce fel de esantionare ai folosit, ai acoperit o gama variata de domnisoare si doamne, pe o suprafata geografica rezonabila? Esti tentat sa spui da – canti, calatoresti.. Mai bine te abtii, cred ca stii ce contra argument am pentru asta: Timpul.

Sex/good look related versus mare varietate pentru partea masculina – Hai sa fim seriosi, ambele sexe vorbesc mereu de centimetri… Si suntem intr-un secol in care exista extrem de multe femei de cariera, tu unde (sau cand) ai ramas?

Nu ma intelegeti gresit pana si eu am probleme in a intelege femeile, insa recunoasteti ca nici barbatii nu sunt carti deschise… SUNTEM cu totii, femei, barbati – dificili, capriciosi, rasfatati, sclifositi, avem nevoie de o confirmare de un tip sau altul, de tot felul de lucruri care sa ne bucure, sa ne ridice moralul, haideti sa fim realisti, nici femeile, nici barbatii nu se exclud din aceasta ecuatie.

In final, Gentilomule: Exista femei puternice, care gasesc confirmarea in sine, nu pe garduri, asa cum exista barbati care se lamenteaza pentru toate prostiile si cauta in oamenii din jur confirmare. Zic sa mai cunosti oameni inainte sa mai emiti judecati de valoare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: