Apel pentru un catel

Fac din nou un apel la compasiune! Imi permit pentru ca stiu cu cine vorbesc, cu oameni sufletisti impreuna cu care am salvat deja cateva suflete pana acum! Ca de obicei nu cer decat un reblog sau share – Iata si povestea:

Puiutul din imagine a avut bazinul fracturat si a suferit o interventie chirurgicala. Este singurul care a reusit sa supravietuiasca dintre fratii sai, banuiesc ca au fost lasati la marginea drumului pentru ca toti au fost loviti de masini, inclusiv el.

Acum e la Ortovet, insa nu stim cat il mai pot tine medicii. Are nevoie urgenta de cineva care sa il poata tine macar pana se mai pune pe picioare, pentru ca apoi sa fie adoptat!

Pentru informatii sunati la 0726.562.373.

Absolut Obisnuit   Andra Pavel   Andreea 7 Cuvinte   Andreea Nunveiler   Andreotti   ArtMio   Carti Faine   Catalina   CiGriArg   Convietuire   Corina   Cutia cu Sperante   Daniela Cojocaru   De la taste   DevilishDesires   Dias  Dragoste La Prima Vedere   Eco Healthy Life   File de Adio   Gabriela   Hidalgo   Horia – Fumul de Tigara   Icepick   In Another Life – Lari   In gand   Khaliana   Kupidonciq   Lady A   Laura Driha   Luna Patrata   Mada   Madi si Onu   Marius Iancu   Mesterul Manole   Mirunex   Naomikko   Noapte Buna Copii   Oana Clara – Diverse Diversificate   Paul   Perfect Devil   Pink Points   Pisica Neagra – Outspoken Ideas   Ratzone   Senziflowers – Accesorii Handmade   Soseono   Teodora Neagu   Tocanita de Bloguri   Tudor   Un Bazar Sentimental   Un Blog Ciudat   Vali

12 gânduri despre „Apel pentru un catel

  1. Pingback: Astazi ascult… « Icepickk's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s