Poezie pentru copii

Adela dă poezie pentru mâncare. Mai exact, vinde exemplare din cartea ei de poezii („Azi sunt pasăre. Mâine voi fi zbor”) și, în funcție de încasări, donează cel puțin jumătate din bani pentru copiii din centrul de plasament Pinocchio.

„Preţul cărţii este de 15 lei + taxe transport (Poşta Română, sau curier, in funcţie de preferinţe), cu plata ramburs. Pentru început, evenimentul se va întinde pe o durată de 30 de zile, cu începere de azi, 18.09.2011. Pe cei ce nu doriţi să cumpăraţi cartea, dar vreţi, totuşi, să vă implicaţi în acţiune, vă rog să o promovaţi (pe ea, acţiunea).”

Pentru comenzi și detalii, Adela Onete vă așteaptă pe blogul ei, pe facebook, la adresa http://www.facebook.com/event.php?eid=149983791761273, la numărul de telefon 0766.241.219 sau pe e-mail, la adresa:  adelaonete@gmail.com.

IMPORTANT: La sfârşitul acţiunii, voi face publice toate donaţiile, precum şi toate dovezile necesare îndeplinirii misiunii.

articol preluat de la Andra Pavel

2 gânduri despre „Poezie pentru copii

Adăugă-le pe ale tale

    1. Cu multa placere! Nu stiu daca ai vazut dar eu fac si desene pe pereti, am mai incercat in trecut sa fac ceva pentru copii, sa le pictez peretii, cu materialele mele, pe banii mei, am trimis cereri, am dat o gramada de telefoane dar nu mi-a raspuns nimeni nici pana in ziua de azi (am facut cererile acum 2 ani). Poate tinem legatura si facem o activitate de genul, adun cateva persoane sa le infrumusetam camerele cu personaje pictate, animalute chestii; putem chiar sa pictam impreuna cu ei, facem niste sabloane si ii lasam pe ei sa coloreze; Si vreau neaparat sa iau si cartea!!! 😀 O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: